Skip to main content

Yritysesittely

Wolf Sportin yrittäjänä toimii kuusamolainen Pasi Kuusela. Hän on aiemmin työskennellyt kylpyläpäällikkönä Kuusamon Tropiikissa lähes 20 vuoden ajan ja Wolf Sportin hän perusti tuttavansa kanssa Rukalle kesällä 2013.

Pasi on harrastanut urheilua ja luonnossa liikkumista nuoruudesta lähtien ja edelleenkin hiihtokilometrejä kertyy joka talvi puolitoista tuhatta. Pasi on vuosikymmenten varrelta tuttu näky Kuusamon taimenjoilla ja patikointireiteillä sekä Rukan rinteillä telemark-hiihtoa harrastamassa. Hän on myös innokas ”kisaturisti” ja maastohiihdon ja alppilajien arvokisoissa hän on paikan päällä ollut kannustamassa suomalaisia urheilijoita Olympialaisissa ja useissa MM-kisoissa.

Wolf Sportin liikeideana on tarjota asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä monipuolinen tuotevalikoima kuntoilun ja luonnossaliikkumisen harrastamiseen niin lapsille kuin aikuisille. Tuotteita maastohiihtoon, lasketteluun, juoksuun ja pyöräilyyn eli lajeihin, joihin Kuusamon monipuolinen ja puhdas luonto antaa erinomaiset mahdollisuudet. Palvelemme ympärivuotisesti.