Ale!

Fischer Carbonlite Skate

479.00 

Kuvaus

Fischer Carbonlite Skate on erittäin kevyt kilpakenkä luisteluhiihtoon, joka on rakennettu maailmancupista saadulla kokemuksella. Uusi Carbon Heel-kantaosa parantaa entisestään Carbonlite Skate-hiihtokengän tukevuutta. Sen maailmancup-teknologia yhdistettynä hengittävän Triple-F-suojakalvon kanssa takaa täydellisen mukavuuden ja toimivuuden kaikissa olosuhteissa.
Kenkä on kuiva, lämmin sekä hengittävä. Triple-F-suojakalvo pitää veden ja lumen kengän ulkopuolella. Samalla se poistaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden kengän sisältä. Hiihtokengän sisälämpötila on lämmin ja kuiva riippumatta ulkoilman lämpötilasta.
Kaikki hiihtäjät haluavat hiihtokengän kestävän niin pitkään kuin mahdollista samalla säilyttäen käyttömukavuutensa. Fischer Fresh-käsittely vähentää epämiellyttäviä tuoksuja ja suojaa kenkää sisäpuolelta. Näin saadaan pitkäkestoista mukavuutta ja käyttöikää.

Huipputason kenkä luisteluhiihtoon. Uusi hiilikuituinen kanta parantaa kengän tukevuutta ja Triple F -suojakalvo sekä hengittää että suojaa säältä. Fischer Fresh -käsittely vähentää epämiellyttäviä tuoksuja ja pidentää kengän käyttöikää.